Pozývame Vás na konferenciu

30. 1. 2023

Po dvoch rokoch sa 13. a 14. februára 2023 znovu uskutoční EPI konferencia Verejné obstarávanie, ktorú organizuje spoločnosť Poradca podnikateľa. Konferencia sa koná pod záštitou Úradu vlády Slovenskej republiky a Úradu pre verejné obstarávanie. Venovať sa bude aktuálnym témam a zmenám vo verejnom obstarávaní. Odborným garantom je advokátska kancelária Stentors.

Tento ročník prináša unikátny prienik pohľadov na aktuálne zmeny vo svete verejného obstarávania v roku 2022 a 2023 v rôznych oblastiach. Jednou z hlavných tém bude profesionalizácia verejného obstarávania, jej riziká a možné dôsledky jej zavedenia. Samostatné bloky budú venované tiež informačným systémom, zmenám v eurofondových zákazkách a metodickému usmerneniu UVO k zvýšeniu cien v stavebníctve a jeho dopady.

EPI konferenciu podporilo viacero významných partnerov, medzi ktorými je aj British Embassy Bratislava a Department for International Trade. Vďaka tomuto partnerstvu na konferencii vystúpi aj  Barney Smith z Veľkej Británie.  Jeho vedúce úlohy vo verejnom a súkromnom sektore boli všetky o digitálne inšpirovanej zmene k lepšiemu; narušení bežného chodu s cieľom vytvoriť udržateľnejšie podniky, komunity a verejné služby. O svoje skúsenosti sa podelí s prítomnými účastníkmi.

EPI konferencie sú zárukou vysokej odbornosti so zastúpením najvyšších predstaviteľov ministerstiev a príslušných zväzov a odborníkov zo špecifických oblastí práva.

Ponúkame Vám možnosť využiť zľavu pre užívateľov vo-portal na cenu vstupného vo výške 10%. Pre uplatnenie je potrebné v objednávke uviesť zľavový kód: VOPO23  (platí pre oba varianty vstupeniek - online, offline)

Viac informácií o konferencii je dostupných - tu 

Tento text je tlačovou správou organizátora podujatia. Text je celý odomknutý - na jeho prečítanie nie je potrebné zakúpiť platený balík služieb. 

Ak chcete dočítať celý článok, prípadne mať možnosť hlasovať v ankete a vidieť jej výsledky, objednajte si, prosím, platený balík.

Ak už platený balík máte, prihláste sa, prosím.

Chcete využívať všetky funkcionality VO-PORTALu?
čítať všetky článkymožnosť položiť otázkustiahnuť a tlačiť zákon s usmerneniamia oveľa viac
Zaregistrujte sa zadarmo alebo využite niektorý z platených balíkov.
Tento web je chránený pomocou systému Google reCAPTCHA.
Ochrana súkromia | Podmienky používania | Zásady používania cookies.
created by (2020)