Návrh novely zákona o verejnom obstarávaní schválený vládou SR.

29. 1. 2013

Vláda Slovenskej republiky dňa 9. januára 2013 schválila návrh novely zákona o verejnom obstarávaní z dielne Ministerstva vnútra SR. Jedná sa o pomerne rozsiahlu novelu zavádzajúcu nové prvky a pravidlá verejného obstarávania ako napr. povinnosť centrálneho obstarávania pre verejného obstarávateľa podľa § 6 ods. 1 písm. a) , evidenciu referencií, nový spôsob otvárania ponúk či zavedenie inštitútu Rady ÚVO. Novela zároveň ruší ustanovenia o odbornej spôsobilosti pre verejné obstarávanie a zavádza nové pojmy certifikáciu a akreditáciu.

Kompletný materiál z rokovania vlády SR vrátane znenia schválenej novely nájdete na vo-portal.sk v sekcii Zákon/súvisiaca legislatíva Aktuálny stav legislatívneho procesu: I. čítanie v Národnej rade SR Predseda NR SR navrhol ako výbory Ústavnoprávny výbor NR SR, Výbor NR SR pre financie a rozpočet, Výbor NR SR pre hospodárske záležitosti a Výbor NR SR pre verejnú správu a regionálny rozvoj s lehotou na prerokovanie 8. 3. 2013. Predseda NR SR navrhol ako gestorský výbor Výbor NR SR pre hospodárske záležitosti  s lehotou na prerokovanie 11. 3. 2013.  

Ak chcete dočítať celý článok, prípadne mať možnosť hlasovať v ankete a vidieť jej výsledky, objednajte si, prosím, platený balík.

Ak už platený balík máte, prihláste sa, prosím.

Chcete využívať všetky funkcionality VO-PORTALu?
čítať všetky článkymožnosť položiť otázkustiahnuť a tlačiť zákon s usmerneniamia oveľa viac
Zaregistrujte sa zadarmo alebo využite niektorý z platených balíkov.
Tento web je chránený pomocou systému Google reCAPTCHA.
Ochrana súkromia | Podmienky používania | Zásady používania cookies.
created by (2020)