Komisia vybrala členov Rady ÚVO

25. 9. 2013
Odborná hodnotiaca komisia vybrala odporúčaných kandidátov na členov Rady ÚVO. Konečné poradie a hlasovanie o návrhu predkladanom vláde SR. Konečný počet bodov v súčte za všetky kritériá a poradie kandidátov: 1. p. Ján Azud – 97 bodov 2. p. Remo Cicutto – 90 bodov 3. p. Jozef Ráž – 89 bodov 4. p. Oto Nevický a p. Mikuláš Bakay – 88 bodov 5. p. Eva Hečková – 86 bodov 6. p.Veselská – 70 bodov 7. p. Budišová – 69 bodov 8. p. Vermešová – 62 bodov 9. p. Polónyi – 61 bodov 10. p. Tábory – 58 bodov 11. p. Kakaš – 57 bodov Komisia, po zohľadnení bodov pridelených p. Nevickému a Bakayovi, hlasovaním rozhodla, že na 4. mieste sa umiestnil p. Nevický a na 5. mieste p. Bakay.

V zmysle schváleného Rokovacieho poriadku sa komisia konsenzuálne dohodla, že vláde Slovenskej republiky odporučí vymenovať za členov Rady Úradu pre verejné obstarávanie prvých šiestich kandidátov, a to tak, že prvých dvoch na najdlhšie funkčné obdobie piatich rokov, ďalších dvoch na funkčné obdobie štyroch rokov a posledných dvoch na funkčné obdobie troch rokov s odôvodnením, že títo kandidáti dosiahli pri anonymnom hodnotení najvyšší počet bodov

Ak chcete dočítať celý článok, prípadne mať možnosť hlasovať v ankete a vidieť jej výsledky, objednajte si, prosím, platený balík.

Ak už platený balík máte, prihláste sa, prosím.

Chcete využívať všetky funkcionality VO-PORTALu?
čítať všetky článkymožnosť položiť otázkustiahnuť a tlačiť zákon s usmerneniamia oveľa viac
Zaregistrujte sa zadarmo alebo využite niektorý z platených balíkov.
Tento web je chránený pomocou systému Google reCAPTCHA.
Ochrana súkromia | Podmienky používania | Zásady používania cookies.
created by (2020)